Ερωτήσεις & Απαντήσεις


Χρήσιμες Ερωτήσεις & Απαντήσεις


1Τι είναι η citylines;
Η citylines είναι η εταιρεία που μεσολαβεί για να σας παρέχει φτηνή τηλεφωνία,ιντερνετ, τηλεόραση και φτηνό ρεύμα κατόπιν σύγκρισης,σε οσο το δυνατόν καλύτερη τιμή, εδώ και δέκα χρόνια, με το πιο ενημερωμένο προσωπικό.
2Τι προσφέρει η citylines;
Με μοναδικό το οικονομικό κριτήριο η citylines σας προτείνει λύσεις με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς πακέτων που είναι διαθέσιμα στην αγορά.
3Μετά την παραγγελία μου ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;
Αμέσως μόλις καταχωρήσετε στη citylines την παραγγελία σας για το πακέτο που επιθυμείτε,θα ενημερωθείτε από εκπρόσωπο της εταιρείας,και θα φροντίσει να έρθει σε επαφή μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, την επεξεργασία αυτής, τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται. Μέσα στις επόμενες ημέρες από τη λήψη της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννόησης με εσάς, ο courier μας θα σας παραδώσει για υπογραφή τα συμβόλαια που απαιτούνται για την προώθηση της σύμβασης πώλησης απευθείας με τον πάροχο που επιθυμείτε, κι εσείς παραδίδετε στον courier ένα αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας και ένα αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού του τηλεφώνου σας (εάν πρόκειται για αλλαγή παρόχου) μαζί την υπογραφή του συμβολαίου.
4Είναι οι αγορές ασφαλείς στο Citylines.gr;
Το citylines σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια για ασφαλή και σίγουρη πλοήγηση στις ιστοσελίδες του. Με λίγα λόγια η περιήγηση και η εισαγωγή στοιχείων στο citylines δεν θα μπορούσε να είναι ασφαλέστερη.
5Μπορώ να διαφημίσω την επιχείρηση μου μέσω της citylines;
Ναι, η citylines προσφέρει δυνατότητα διαφήμισης και προβολής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
6Πόσες ημέρες χρειάζονται για την ενεργοποίηση της γραμμής μου;
Αφού λάβουμε τα δικαιολογητικά , ο απαιτούμενος χρόνος για την ενεργοποίησή σας ανέρχεται στις 12 εργάσιμες ημέρες εάν υπάρχει ήδη ενεργή γραμμή στο χώρο σου, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργή γραμμή απαιτούνται 18 εργάσιμες ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του βρόχου.
7Πώς μπορώ να ξέρω αν η περιοχή μου καλύπτεται από το δίκτυο σας;
Αφήστε μας το τηλέφωνό σας να επικοινωνήσει ο αρμόδιος συνεργάτης μας, που θα σας πεί κατά πόσο είναι εφικτή η σύνδεσή σας στο δίκτυο τηλεφωνίας , ίντερνετ η τηλεόρασης.
Πάρτε Προσφορά